Les inversions de CIMALSA per al 2024, a Expansión

03-07-2024

Les inversions de CIMALSA per a l'any 2024 protagonitzen l'article del diari econòmic Expansión. Un any que marcarà un abans i un després per a CIMALSA a causa de les obres d’urbanització del LOGIS Montblanc, les obres de millora al LOGIS Bages i l’estudi de les quatre noves terminals estratègiques a l’Empordà, La Plana de Lleida, Terres de l’Ebre i Penedès, amb les quals s’impulsarà la descarbonització del transport de mercaderies. Podeu llegir l'article sencer aqui.  

Veure tot

Article d'Isaac Albert i Agut a Cadena de Suministro

22-06-2024

El president i conseller delegat de CIMALSA, Isaac Albert i Agut, firma l'article 'La (re)valoración de la gestión de la infraestructuras logísticas', que el mitjà Cadena de suministro va publicar al seu monogràfic 'Premios 10 2024'. A l'article, Albert destaca les infraestructures logístiques són un dels pols de creació de riquesa en un territori d'alta producció industrial i innovador com és Catalunya. Pots llegir l'article aquí.  

Veure tot

Entrevista a Isaac Albert, president de CIMALSA, a Ebre Digital

11-06-2024

El president de CIMALSA, Isaac Albert, va ser entrevistar per Ebre Digital, en una entrevista realitzada en el marc del Saló Internacional de la Logística (SIL) i que va tenir com a principal protagonista la terminal intermodal de L'Aldea i vinculada al polígon industrial Catalunya Sud, una de les quatre terminals estratègiques que impulsarà la descarbonització del transport de mercaderies. Pots llegir l'entrevista sencera aquí.  

Veure tot

Article d'Isaac Albert i Agut a Interempresas

31-05-2024

El president i conseller delegat de CIMALSA, Isaac Albert i Agut, firma l'article 'No sólo de suelo vive la logística ', que el mitjà Interempresas va publicar en la seva versió digital i en paper, en el marc del Saló  Internacional de la Logística (SIL), a la Fira de Barcelona. A l'article, Albert destaca que Catalunya és un territori innovador, d'alta producció industrial, i un node de transport i logística, destacant que disposar de sol per a la logística no és suficient sense

Veure tot

Les noves terminals intermodals, protagonistes a ON Economia d'El Nacional

13-05-2024

El president de CIMALSA, Isaac Albert, va ser entrevistat per ON Economia, el diari econòmic d'El Nacional, on va parlar sobre les noves terminals multimodals estratègiques per al desenvolupament econòmic del territori, amb l'objectiu de fer arribar el tren a ubicacions de l'Ebre, Lleida, Empordà i Penedès i així potenciar la descarbonització de la logística. Podeu llegir l'article sencer aqui.

Veure tot

Entrevista a Isaac Albert, president de CIMALSA, al Diario del Puerto

17-01-2024

El president de CIMALSA, Isaac Albert, va ser entrevistar pel Diario del Puerto, en una entrevista en la qual va fer una reflexió i valoració de la situació de la logística i la mobilitat a Catalunya, analitzant la situació sobre sòls disponibles per a activitats logístiques i els reptes que el sector ha d'afrontar. A més, també va tractar l'aposta de CIMALSA per la intermodalitat i per les infraestructures ferroviàries, com una decisió de present i de futur. Pots llegir l'entrevista

Veure tot
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7