Empresa

 

CIM el Camp

 

Està situada entre els termes municipals de Reus, Tarragona i la Canonja, just a la sortida de l'AP-7 i amb accés directe a l'A-7 i a la T-11. La primera fase (sector oest de 42,2 ha), ja està urbanitzada i amb nou empreses instal·lades o en procès d'instal·lació.
La CIM el Camp s'ampliarà amb una segona fase (sector est) de 39 ha, actualment en tràmit urbanístic. Amb aquesta segona fase, la CIM el Camp esdevindrà un dels majors centres logístics de Catalunya. Adjacent a la CIM hi ha el Parc d'Activitats Terciàries, amb una excel·lent ubicació per a oficines, equipaments i serveis.

La CIM el Camp ha rebut la primera Certificació VERDEGBCe que reconeix el compromís ambiental dels parcs logístics. Es converteix així en el primer centre logístic de tot l'estat espanyol que ha rebut aquesta distinció mediambiental, que demostra el seu compromís amb elevats estàndards de sostenibilitat.

 

 

 

CIM el Camp, coordenades geogràfiques de localització
accés: longitud est 1° 11' 0.15937"  latitud nord 41° 8' 1.50669"
 

 

Galeria d'imatges 

 
 
 
 

Comercialització

 

  Consulteu la disponibilitat de naus i parcel·les
 

 


Parc d'Activitats Terciàries el Camp

 

El Parc d'Activitats terciàries de la CIM el Camp, és un àrea d'activitats empresarials , terciàries i comercials perfectament localitzada entre les ciutats de Tarragona i Reus.
Actualment, es troben instal·lades entitats com el Consorci d'Aigües de Tarragona, i el Centre d'emergències de Catalunya 112 (CECAT).
Durant el segon trimestre de 2010, es preveu iniciar l'activitat en la nova seu del CECAT,  actualment en construcció i, que comptarà amb una superfície construïda total de 8.000 m2 de sostre.

 

 Ampliar la informació i consultar disponibilitat
 

 


Àrea de serveis CIM el Camp

 
Imatge virtual benzinera CIM el Camp

Aquesta àrea de serveis estarà ubicada en una parcel·la de 7.800 m2 de sòl, a peu de l'autovia A-7, a l'entrada de la CIM, i amb accés directe en tots dos sentits de la marxa.
Es preveu que les obres de construcció comencin durant el 2010 i s'iniciï l'activitat a principis de 2011.
Disposarà d'una edificació central de 800 m2 construïts, dels quals, es destinaran 200 m2 a usos comercials i 600 m2 de sostre es destinaran a cafeteria i restauració, que comptarà amb una àmplia zona d'aparcament de 1.200 m2 per a 60 places.
La benzinera disposarà de dues àrees diferenciades de subministrament de carburants, una destinada a turismes i la segona àrea per a vehícles industrials. La instal·lació preveu el subministrament de carburants alternatius com l'etanol i el gas, així com connexions per a vehicles elèctrics.
L'estació de serveis romandrà oberta les 24 del dia, els 365 dies de l'any, amb presència continuada de personal.

 


Ampliació sector est

 
Ampliació de la CIM el Camp (sector est)

L'ampliació de la CIM el Camp (sector est) comptarà amb 39 ha brutes situades en el terme municipal de Tarragona que, afegides a les 42 ha ja urbanitzades de la primera fase, sumaran un total de 81 ha de sòl logístic i de serveis.

 


 Més informació