CIMALSA i CIAC conclouen l'estudi de mobilitat sostenible dels treballadors/es en els polígons i zones logístiques

20-07-2020

La col·laboració públic-privat permet promoure actuacions per la millora de la mobilitat dels treballadors/es i l’atracció de nou talent CIMALSA y CIAC han finalitzat l’estudi de mobilitat sostenible del col·lectiu treballador en els polígons i zones logístiques de Catalunya, després de l'acord aconseguit l'any passat pels presidents de totes dues entitats Enric Ticó i Josep Maria Vall. En aquest sentit, l’acord  va promoure un  estudi de mesures i actuacions en els diferents àmbits territorials, industrials i logístics de Catalunya per millorar la problemàtica en la mobilitat dels treballadors/es i en l'atracció de nou talent. Els diferents grups de treball d’ambdues entitats juntament amb l'empresa Lavola, especialitzada en assessorament en sostenibilitat, han estat elaborant tres documents d'aquest estudi.

Veure tot

Aprovada l’Agenda d'Acció Climàtica de CIMALSA

22-06-2020

El Consell aprovà també la inversió de més de 8M€, per col·laborar en la recuperació econòmica En l’últim Consell d’Administració de CIMALSA que es va realitzar de manera telemàtica el 18 de juny, es va aprovar l'Agenda d'Acció Climàtica 2020-2025 que està centrada en diferents eixos estratègics i molt especialment en la promoció de la multimodalitat.  

Veure tot

El Consell Assessor per a la Internacionalització de la Logística de Catalunya incorpora tres nous integrants

15-06-2020

El Consell Assessor per a la Internacionalització de la Logística de Catalunya ha incorporat recentment tres nous membres: El Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports; el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya i el Clúster Railgrup, que s'han sumat a aquest òrgan.  

Veure tot

CIMALSA celebra el seu primer Consell d'Administració per via telemàtica

25-05-2020

En el Consell d'Administració de CIMALSA, que s'ha celebrat recentment de manera telemàtica, es va informar de la situació de l'empresa al llarg de l'estat d'alarma, de l'activitat dels diferents CIMS, el pla de Sostenibilitat de l'empresa, pròximes accions del projecte TRAILS així com de l'estat de la tramitació del document “Estratègia Logística per a la Internacionalització de l'Economia”.  

Veure tot
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18