CIMALSA i l’Associació de Polígons dels Plans signen un conveni de col·laboració

CIMALSA i l’Associació de Polígons dels Plans signen un conveni de col·laboració

L'objectiu principal de la signatura d'aquest conveni entre CIMALSA i l’Associació de Polígons dels Plans (APP), és la d'establir un marc global de col·laboració de totes dues entitats en activitats relacionades amb la logística, recerca i transferència de coneixement.

El president de CIMALSA ha declarat que “Des de CIMALSA volem col·laborar amb totes les iniciatives que hi ha al territori que potenciïn la logística sostenible, amb la logística que crea llocs de treball de qualitat, per tal que el mapa logístic de Catalunya sigui equilibrat, i doni cabuda a totes les iniciatives que estan en marxa”.

D’altra banda, el president de l’Associació de Polígons dels Plans, Ramon Felip, ha manifestat “"Des de l'Associació Polígons dels Plans tenim la voluntat de modernitzar els Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) del nostre territori i què millor que associar-nos amb CIMALSA, que potencia la logística sostenible, perquè l'Anoia, serà logística o no serà".

Enric Ticó, president de CIMALSA i Ramon Felip, president de l'APP, han signat aquest acord que tindrà una vigència de tres anys i es podrà prorrogar per períodes anuals.

En el marc de col·laboració d'aquest conveni, està previst realitzar activitats de forma àmplia amb el sector de la logística i la mobilitat a més de col·laborar en el disseny, desenvolupament i recerca d'usuaris, d'infraestructures vinculades amb el sector del transport la mobilitat i la logística, com per exemple aparcaments per a camions o similars.

 

Adjuntos

Tornar enrere