Wenea i la CIM Vallès signen un acord per transformar la mobilitat sostenible al polígon

Wenea i la CIM Vallès signen un acord per transformar la mobilitat sostenible al polígon

Wenea, operador líder de càrrega per a vehicles elèctrics a Espanya, anuncia un acord estratègic amb la CIM Vallès (CIMALSA) per implementar una xarxa de càrrega elèctrica pública, al servei de tots els usuaris del polígon.

 

Aquest acord contempla el desplegament de vint-i-quatre punts de càrrega alterna (AC) i quatre punts de càrrega d'alta potència (HPC), amb una capacitat mínima de 100 kW. La durada de l'acord està establerta en 20 anys i s'espera que la posada en marxa es completi en un termini de 14 mesos. D'aquesta manera, els pàrquings ubicats a les zones comunes del polígon disposaran de places electrificades. A més, aquests punts de càrrega estaran disponibles per a tots els clients de Wenea a través de la plataforma.

 

Enfocant-se en l'electrificació de la logística, aquest acord representa una valuosa aposta pel futur sostenible del polígon, on la CIM Vallès és un dels HUBs logístics més grans de Catalunya. Amb aproximadament 1.575.000 vehicles i 3.000 treballadors accedint al polígon anualment, la iniciativa cerca impulsar la mobilitat elèctrica i brindar solucions de càrrega eficients per a la creixent comunitat empresarial.

 

Sergi Palmada, delegat d'expansió a Catalunya de Wenea, va expressar “Wenea treballa intensament per portar les solucions de recàrrega a tots els sectors claus en la descarbonització del transport. La logística juga un factor fonamental. Hubs logístics com la CIM Vallès seran un referent en l'oferta de solucions d'infraestructura de recàrrega, permetent a flotes industrials de llarga, mitja distància i darrera milla carregar per prestar servei als entorns metropolitans de Barcelona”.

 

Isaac Albert i Agut, president i conseller delegat de CIMALSA, gestora de la CIM Vallès, destaca que “el transport, la mobilitat i la logística són activitats econòmiques i, per la seva pròpia naturalesa, són productores, en aquests moments, de moltes de les emissions d'aquests gasos. La nostra feina, el nostre desafiament, és saber trobar la manera de descarbonitzar, és a dir, de reduir de manera substancial l'ús de combustibles fòssils i contaminants a la cadena de transport i logística. sostenible. Cal descarbonitzar la logística i aquest és un pas més en aquesta direcció"

 

Totes dues parts esperen que aquesta col·laboració sigui un pas significatiu cap a la creació d'un entorn empresarial més sostenible i electrificat de la zona.

 

 

 

Sobre la CIM Vallès

En funcionament des de 1997, la Central Integrada de Mercaderies del Vallès és la gran plataforma logística d’alta rotació de la regió metropolitana de Barcelona, amb més de 270.000 m2 de naus i patis de maniobra distribuïts en una superfície de 44 ha entre dues grans vies de comunicació, l’AP-7 i la C-33. Amb accessos controlats i vigilats, constitueix un recinte tanca i segur per a les empreses del sector. Els propietaris estan constituïts en una Supracomunitat de Propietaris, la qual cosa permet tenir la CIM en perfectes condicions de manteniment. En aquest context, i per encàrrec dels propietaris, CIMALSA actua com a administradora i gestora de la Central, amb l’objectiu de mantenir la seva operativitat i funcionalitat.

 

Sobre Wenea

Wenea és l'operador líder independent de càrrega de vehicles elèctrics a Espanya, que ofereix serveis de recàrrega i gestió de l'energia per a tots els clients, com ara empreses, particulars i organismes públics. El seu propòsit és impulsar la transició cap a la mobilitat sostenible mitjançant el desplegament de la xarxa de càrrega més gran del país, accessible a través de la seva plataforma. Actualment, Wenea compta amb més de 1.000 punts de càrrega a Espanya i el Regne Unit i té com a objectiu assolir el desplegament de 5.000 punts de càrrega per a l'any 2025, assegurant així la millor cobertura per als clients. Descobreix més sobre Wenea a: https://wenea.com.

Adjuntos

Tornar enrere