CIMALSA adjudica la construcció d’una planta fotovoltaica al LOGIS Montblanc

28-06-2021

Es tracta d’una aposta de CIMALSA per tal que les totes les seves Centrals siguin  totalment sostenibles Serà la primera Central de l‘Estat  totalment sostenible  CIMALSA, empresa pública de la Generalitat de Catalunya, encarregada de la promoció, el desenvolupament i la gestió d'infraestructures i centrals per al transport de mercaderies i la logística i que forma part del departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, recentment va publicar un anunci per a la recepció d’ofertes pel desenvolupament de projectes de generació d’energia fotovoltaica, en 33 hectàrees de sòl de la seva propietat ubicades al LOGIS Montblanc (Conca de Barberà). Aquest parc solar estarà vinculat al balanç energètic del LOGIS, contribuint així a la creació d’un centre logístic energèticament autosostenible, juntament amb altres mesures previstes.

Veure tot

Territori i Sostenibilitat licita la concessió per a la gestió de les àrees de servei de Montcada, del Maresme i de Tordera, a la C-33 i la C-32

25-05-2021

L’empresa pública Cimalsa impulsa la licitació del contracte, per un import d’1,3 MEUR  i una durada de cinc anys El Departament de Territori i Sostenibilitat, mitjançant l’empresa pública Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA), té en licitació la concessió de la gestió, manteniment i explotació de les àrees de servei de Montcada, del Maresme i de Tordera, a la C-33 i a la C-32 nord, per una durada de cinc anys i un cànon mínim total anual d’1,3 MEUR. Aquesta licitació s’emmarca en la finalització de la concessió dels trams d’aquestes dues autopistes el 31 d’agost vinent. Les àrees de servei són sis en total, que es divideixen en tres lots –cada lot inclou dues àrees, una per sentit de la circulació de l’autopista.

Veure tot

L’estació d’autobusos de Girona, gestionada per CIMALSA, rep una valoració de notable per part dels seus usuaris

21-05-2021

Els clients i usuaris van rebre una breu enquesta de satisfacció per respondre amb el punt de llibre de Sant Jordi L’estació d’autobusos de Girona, gestionada per CIMALSA des del 2018, ha rebut una valoració  positiva, tant pel que fa l’estat de les instal·lacions com pel servei del personal. En concret, els usuaris que han realitzat l’enquesta l’han valorat amb una puntuació de notable (8/10). Entre els participants de l’enquesta, rebuda conjuntament amb el punt de llibre d’obsequi pel dia de Sant Jordi, el 64,6% fa un ús diari de l’estació mentre que el 20,3% un ús ocasional.

Veure tot

L’Estratègia Logística per a la Internacionalització de l'Economia Catalana 2020-2040 presenta el seu model de governança

27-04-2021

Reunió de treball amb als agents econòmics i socials públic i privats que participaran en el desenvolupament de l’Estratègia Logística per a la Internacionalització de l'Economia Catalana 2020-2040 (ELIEC) per tal d’impulsar la constitució dels 5 grups de treball Després de l’aprovació al Govern i posterior presentació de l’Estratègia Logística per a la Internacionalització de l'Economia Catalana per al període 2020-2040, avui s’ha fet una primera reunió de treball amb els agents públics i privats del sector participants del document.

Veure tot
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19