Creix el pes de la logística a Catalunya, amb el 14,4% del PIB català

27-07-2021

Les empreses del sector creixen un 8,6%, sobretot les de distribució urbana de mercaderies que ho fan en un 34,1% La digitalització de l’Observatori amb una nova plataforma web incorpora una major quantitat d’informació i permet conèixer les dades instantàniament  Enguany s‘han incorporat nous indicadors com el de la perspectiva de gènere que mostra que les dones representen el 22% de les persones treballadores del sector     L'observatori de la logística, posat en marxa l’any 2004 per CIMALSA, amb la participació tant de la Generalitat com de sectors acadèmics i d’empreses, així com els experts del sector logístic, és una eina eficient de coneixement,  per la planificació i la gestió del sistema logístic de Catalunya. Enguany, mostra amb paràmetres reals que la situació actual i futura del sector té una bona perspectiva.

Veure tot

CIMALSA adjudica la construcció d’una planta fotovoltaica al LOGIS Montblanc

28-06-2021

Es tracta d’una aposta de CIMALSA per tal que les totes les seves Centrals siguin  totalment sostenibles Serà la primera Central de l‘Estat  totalment sostenible  CIMALSA, empresa pública de la Generalitat de Catalunya, encarregada de la promoció, el desenvolupament i la gestió d'infraestructures i centrals per al transport de mercaderies i la logística i que forma part del departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, recentment va publicar un anunci per a la recepció d’ofertes pel desenvolupament de projectes de generació d’energia fotovoltaica, en 33 hectàrees de sòl de la seva propietat ubicades al LOGIS Montblanc (Conca de Barberà). Aquest parc solar estarà vinculat al balanç energètic del LOGIS, contribuint així a la creació d’un centre logístic energèticament autosostenible, juntament amb altres mesures previstes.

Veure tot

Territori i Sostenibilitat licita la concessió per a la gestió de les àrees de servei de Montcada, del Maresme i de Tordera, a la C-33 i la C-32

25-05-2021

L’empresa pública Cimalsa impulsa la licitació del contracte, per un import d’1,3 MEUR  i una durada de cinc anys El Departament de Territori i Sostenibilitat, mitjançant l’empresa pública Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA), té en licitació la concessió de la gestió, manteniment i explotació de les àrees de servei de Montcada, del Maresme i de Tordera, a la C-33 i a la C-32 nord, per una durada de cinc anys i un cànon mínim total anual d’1,3 MEUR. Aquesta licitació s’emmarca en la finalització de la concessió dels trams d’aquestes dues autopistes el 31 d’agost vinent. Les àrees de servei són sis en total, que es divideixen en tres lots –cada lot inclou dues àrees, una per sentit de la circulació de l’autopista.

Veure tot

L’estació d’autobusos de Girona, gestionada per CIMALSA, rep una valoració de notable per part dels seus usuaris

21-05-2021

Els clients i usuaris van rebre una breu enquesta de satisfacció per respondre amb el punt de llibre de Sant Jordi L’estació d’autobusos de Girona, gestionada per CIMALSA des del 2018, ha rebut una valoració  positiva, tant pel que fa l’estat de les instal·lacions com pel servei del personal. En concret, els usuaris que han realitzat l’enquesta l’han valorat amb una puntuació de notable (8/10). Entre els participants de l’enquesta, rebuda conjuntament amb el punt de llibre d’obsequi pel dia de Sant Jordi, el 64,6% fa un ús diari de l’estació mentre que el 20,3% un ús ocasional.

Veure tot
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17