CIMALSA presenta el llibre: “Transport multimodal i autopista ferroviària”, al Port de Tarragona

04-11-2021

El llibre, editat amb el suport de CIMALSA i escrit pel prestigiós historiador i investigador ferroviari Joan Carles Salmerón, analitza el transport multimodal i especialment, els sistemes d’autopista ferroviària El president del Port de Tarragona Josep Maria Cruset i el president de CIMALSA i del clúster In-Move by Railgrup, Enric Ticó, han presentat el llibre “ Transport Multimodal i autopista ferroviària” de Joan Carles Salmerón. L’obra analitza l’evolució del transport ferroviari de mercaderies que, a l’àmbit de la multimodalitat aporta elements tan importants com l’autopista ferroviària, que pot convertir-se en una de les peces claus per a la descarbonització de les actuals cadenes logístiques i, en la millora de la sostenibilitat del conjunt dels transports.

Veure tot

CIMALSA i Asetrans Girona inauguren el nou centre de serveis al transport i innovació tecnològic

15-10-2021

Es tracta d’un edifici d’uns 300 m2 ubicats a La CIM la Selva, propietat de CIMALSA L’Associació de Transportistes atendrà les demandes dels associats i impartirà cursos per formar nous transportistes  CIMALSA i l’Associació de Transportistes de Girona Asetrans han inaugurat el nou centre de formació i de serveis del transport, situat a Vilobí d’Onyar, a la Central Integrada de Mercaderies CIM la Selva. El nou emplaçament està enfocat principalment en la formació de nous professionals del transport, la logística i la mobilitat, un dèficit que està patint el sector en l’àmbit estatal i internacional. El centre, propietat de CIMALSA, empresa pública de la Generalitat de Catalunya, que forma part del departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, i que gestionarà Asetrans, compta amb 220 m2 d’espai d’aules i també disposa d’una zona administrativa i de despatxos per als associats. L’associació gironina imparteix plans de formació de conductors i pel 2022 aspiren a implantar un cicle formatiu públic de grau mitjà.

Veure tot

La benzinera del TRUCK Port més sostenible

14-10-2021

El TRUCK Port del Port de Barcelona, promogut i gestionat per CIMALSA actualment es troba plena ocupació Petroprix ofereix els seus serveis en el TRUCK Port i ha realitzat la instal·lació d’una planta fotovoltaica de 5KW de potència

Veure tot

CIMALSA inicia la comercialització del LOGIS Montblanc

20-09-2021

CIMALSA està desenvolupant el LOGIS Montblanc, una plataforma logística amb connexió ferroviària, amb més de 346.000 metres quadrats per la instal·lació d’empreses logístiques i industrials i prop de 39.000 metres quadrats per activitats terciàries.

Veure tot
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19